Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

Program razvoja podeželja

Prejemnik podpore iz Programa razvoja podeželja RS 2014–2020

 

KZ Ruše z.o.o. je vključena v nacionalno shemo ˝IZBRANA KAKOVOST SLOVENIJE˝, ki potrošnikom zagotavlja, da je vso goveje meso, ki ga prodajamo v naših mesnicah vzrejeno v Sloveniji v skladu z zahtevami iz specifikacije Izbrana kakovost.

KZ Ruše se je vključila v podukrep 3. 1 sheme kakovosti za kmetijske proizvode in živila, s proizvodom svežega govejega mesa, v okviru sheme kakovosti izbrana kakovost.

Z vključitvijo v podukrep 3.1 smo deležni povračila stroškov, ki so nastali z vključitvijo v upravičeno shemo kakovosti, letnim prispevkom za sodelovanje v njej, in pregledi, potrebnimi za preverjanje skladnosti s specifikacijami sheme.

Naša obvesznost za pridobivanje sredstev iz naslova podukrepa 3. 1 je vsakoletna pridobitev certifikata, za kar je pozrebno izpolnjevati vse pogoje iz specifikacije za meso v okviru sheme kakovosti izbrana kakovost, kar se preverja s strogimi pregledi, s strani kontrolne organizacije. Poleg tega uporabljamo zaščitni znak za shemo kakovosti izbrana kakovost in tržimo proizvode, za katere smo prejeli certifikat.

GLAVNI CILJI:

PRIČAKOVANJA:

 

 

Povezava: Razvoj podeželja 2014-2018

Povezava: Program podeželja

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu